skip to Main Content

over Enexia

We weten uit ervaring dat organisaties sneller en beter maintenance- of assetmanagement doelen behalen als er tijdelijk meer kennis en ervaring aanwezig is.

Een organisatie die maintenance- of assetmanagement verder wil ontwikkelen, zal op vele niveaus moeten groeien. Van operationeel tot directie, van kennis tot proces. Dat is een flinke klus. Droge adviesrapporten of trainingen zonder opvolging zijn vaak eenmalige acties. Het gewenste effect raakt makkelijk ondergesneeuwd door de dagdagelijkse werkzaamheden en ingesleten gewoontes. Wij springen tijdelijk bij om de verbeterslag te begeleiden, totdat de organisatie het zelf verder kan doorpakken.

Doelgericht naar duurzaam resultaat

We hebben veel ervaring in technische organisaties en weten daardoor wat niet, en vooral wat wel werkt. Verwacht van ons geen papieren advies. We kruipen in de huid van een organisatie. We werken effectief mee, leiden personeel op ‘on the job’, ontdekken knelpunten en helpen om deze op te lossen. We geloven in praktische en begrijpbare handvaten, zodat advies duurzaam verankerd wordt in de organisatie.

Meer leveren dan verwacht en verder kijken dan de afgebakende opdracht”

Back To Top